Betonwerken

Betonwerken

Onze jarenlange ervaring met beton, van industriebouw tot appartementen geeft vertrouwen. Steeds meer particulieren en bedrijven doen dan ook een beroep op Bouwonderneming Claeys. Want beton is een heel veelzijdig en sterk product maar vereist de nodige kennis en kunde.

Ieder ontwerp brengen we tot leven in beton, zowel bij storten van funderingen als bij het plaatsen van prefab elementen. We verzorgen alles tot in de perfectie en garanderen de opperste stabiliteit. Hierbij verliezen we ook nooit de esthetische eisen uit het oog.

Bouwonderneming Claeys staat in voor de constructie van volledig prefab appartementen en kantoorgebouwen, inclusief gevels in architectonisch beton. Zo bieden we alle plaats voor wonen en werken in de best mogelijke omstandigheden.

Voor ons ervaren team vormen ook grote betonwerken geen enkel probleem. Daarbij levert Bouwonderneming Claeys de gevraagde constructie steeds op tijd op. Zo blijft de timing van uw project perfect gerespecteerd.

Wilt u ook een duurzaam en geslaagd project? Kies dan voor beton en vertrouw op de expertise van Bouwonderneming Claeys.

disclaimer | vormgeving: www.adfun.be