Nieuwbouw

Nieuwbouw

Voor veel mensen blijft een eigen huis bouwen een levensdroom. Bouwonderneming Claeys begeleidt al jaren mensen die nieuw bouwen, van eengezinswoning tot appartement.

U begint natuurlijk niet ieder jaar met de bouw van een huis, dus doet u het maar beter onmiddellijk goed. Vertrouwen in het team dat uw droom realiseert is essentieel. Uw architect is belangrijk, maar ook uw aannemer. Samen zorgen we dat u nog een leven lang van uw project geniet.

Het voordeel van een nieuwbouw is dat u alles zelf kiest, zowel qua stijl, qua indeling als qua materialen. Van de vorm tot de kleinste afwerking: u bepaalt alles in uw woning. Een spannend moment met vaak moeilijke keuzes. Daarom helpen we u graag met onafhankelijk advies zodat u er iets moois van maakt.

Bouwt u klassiek, hedendaags of tijdloos? Gaat u voor een gesloten, half-open of open bebouwing? Als aannemer staan wij u bij en voeren alles uit binnen uw budget en volgens uw smaak.

Want als u bouwt, komen er heel wat dingen bij kijken. Dan heeft u maar beter een ervaren aannemersbedrijf waar u kunt op terugvallen. Of u nu een modern huis in beton wil of liever een klassieke woning in baksteen: Bouwonderneming Claeys realiseert uw huis zoals u het wenst.

Heeft u ook bouwplannen binnenkort? Vertrouw dan op Bouwonderneming Claeys en samen creëren we de thuis van uw dromen.

disclaimer | vormgeving: www.adfun.be